Fugning i Midtjylland

Djurs Fuger ApS
Professionelt fugefirma

Alt i fugning i Midtjylland og omegn

Djurs Fuger ApS er dit professionelle fugefirma på Djursland. Vi udfører stort og småt samt simpelt og kompliceret fugearbejde. Vores fugearbejde er af højeste kvalitet. Vi fuger i alle rum.

Vi er dit lokale fugefirma på Djursland. Vi løser opgaver for mange lokalkunder på Djursland. Derudover arbejder vi også meget for kunder i hele Midtjylland. 

Djurs Fuger ApS henvender sig til kunder i hele Midtjylland, og den ene del af kundekredsen er privatkunder. Den anden del af vores opgaver består af erhvervsopgaver. Vi løser opgaver for alle.

Man kan have behov for fugning mange steder og i alle slags rum. Vi tilbyder fugearbejde i alle rum. Lige fra entre til vådrum som f.eks. badeværelser. Vi fuger i alle højder. Fra kælder og gulv til kvist og vindueskarme.

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsopgaver i forbindelse med fugning og fugearbejde. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, kan du trygt henvende dig. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at gøre for dig.

fugning af Døre og vinduer

Djurs Fuger ApS er din professionelle fugemand, som løser enhver opgaver inden for fugning af døre og vinduer. Fugning fungerer både som et pænt finish og er også med til at isolere og dermed holde blæst og kulde ude.

En komplet fugning kan spare dig for at skifte dine vinduer og døre, da du forlænger levetiden ved at få dem omfuget. Det kan spare dig en del penge at omfuge og dermed vedligeholde. Er du i tvivl om, hvad den rigtige løsning er for dig, kontakt os!

Gulvfugning af alle slags gulbe

Hos Djurs Fuger ApS tilbyder vi professionel fugning af alle typer gulve. Vi udfører b.la. fugning mellem trægulve, betongulve og meget mere. Gulvfugning udføres både for private og erhverv, og vi løser både små og store opgaver.

Vi har mange års erfaring inden for professionel fugning af alle slags gulve. Ønsker du derfor en holdbar løsning, med et flot finish, er du meget velkommen til at henvende dig til Djurs Fuger ApS allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Fugning i vådrum

Skal der udføres fugning i badeværelset eller andre steder, hvor der er brug for en effektiv vådrumsfuge? Hvis du ønsker en fugning i et eller flere vådrum er Djurs Fuger ApS det oplagte valg til at udføre din opgave.

Vi laver alt i gummifuger til vådrum, der kan holde til gode mængder vand og fugt. Vi tilbyder vådrumsfuger i badeværelser, sterilområder og andre typer vådrum. Vi kan både lave nye fuger og reparation af eksisterende fuger. 

Diverse fugninger i Midtjylland

Vores erfaring er din sikkerhed for fugearbejde i den bedste kvalitet. Vi tilbyder udelukkende holdbare løsninger, der er flotte og har et pænt finish. Djurs Fuger ApS udfører fugearbejde for både private og erhvervskunder.

Vi står til rådighed ved alle typer opgaver, uanset om det gælder renoveringsopgaver eller nybyggeri. Vi lægger stor vægt på professionalisme og kvalitet. Har du derfor en specifik opgave i tankerne, kan du trygt henvende dig til os. 

Vil du vide mere om fugning?
Hør mere om vores fugning og fugearbejde i Midtjylland

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores fugearbejde, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder, så du får den helt rette løsning.

Scroll to Top